Jag fick hjälp av en kunnig elektriker i Strängnäs

Hejsan och hallå på er alla. När jag behövde hjälp av en elektriker i Strängnäs så vände jag mig till ett företag som jag fick som tips av min kollega på sjukhuset, och det är ett företag som heter Bossman Eltech AB. Jag har köpt en bostadsätt och får andra perspektiv på livet. Tidigare har jag inte ägnat en tanke på det här med hantverkare och elektriker, jag har inte behövt tänka på sådant, men sedan jag blev ägare till en egen bostad så är det ingen annan som gör saker åt mig som behöver åtgärdas, allt sådant får jag ta tag i själv. Det är en underbar lägenhet med högt i tak och stuckatur, det är ett 1800-talshus och även om det är en hel del charm i lägenheten så var det långt ifrån lika charmigt när jag började syna detaljerna. Bland annat fanns det inga jordade elurtag, det var anledningen till att jag tog kontakt med denne elektriker i Strängnäs. Nu är elurtagen utbytta och när Bossman Eltech AB ändå var här så bad jag den att dra ström fram till platsen där jag ska installera en diskmaskin, och så blev det spotlights i taket i hallen och i vardagsrummet. Nu är det badrummet som står näst på tur att bli renoverat, även då planerar jag att ta hjälp av denne elektiker i Strängnäs då jag ska lägga in golvvärme, skaffa en handduktstork och även dra el fram till tvättmaskinen som jag ska köpa. Jag är så nöjd med denne elektriker i Strängnäs och behöver ni hjälp inom elarbeten tycker jag att ni ska vända er till Bossman Eltech AB.