GL Flytt & Städ

God morgon på er mina läsare och riktigt kul att ni tar er tid att läsa här i bloggen. Det är en riktigt vacker sommardag här i Solna och jag har precis kommit in efter att ha varit ute och klippt gräset. Just nu har jag semester från jobbet som elektriker. Det har varit extremt tufft och mycket att göra de senaste månaderna i och med att jag har flyttat. Det hade aldrig funkat om jag inte anlitat en firma som heter GL Flytt & Städ. Det var en helt fantastisk hjälp som jag fick av denna flyttfirma i Solna

 

Att flytta och att flyttstäda kan vara fruktansvärt tungt och jobbigt, men i och med att jag anlitade GL Flytt & Städ så slapp jag slita ut mig totalt, och det här med att få hjälp med sin flytt är ju bara så bra så att jag kände att jag skulle skriva i bloggen för att rekommendera er som ska flytta här i Stockholmsområdet att också anlita er av denna flyttfirma här i Solna. GL Flytt & Städ gjorde ett riktigt superjobb när det gällde min flytt och min flyttstädning. Jag flyttade in i ett härligt litet radhus efter att ha bott i en dyr hyresrätt i mer än 10 år. Lägenheten skulle tömmas på allt och sedan skulle den flyttstädas! Tack vare att GL Flytt & Städ hjälpt mig gick det ändå rätt så bra med allt det andra. Personalen på GL Flytt & Städ arbetade målinriktat och effektivt. Det packades i kartonger, skåp tömdes och sak efter sak lämnade villan och packades in i en långtradare. Förvånansvärt snabbt, så var lägenheten tömt och snart var alla grejer på plats här i radhuset! Jag är väldigt belåten för all den hjälp jag fått av GL Flytt & Städ och vill verkligen rekommendera även er att anlita denna flyttfirma i Solna!